MIDA SAN ALCO 310 Alkohol alapú fertőtlenítőszer

MIDA SAN ALCO 310 Alkohol alapú fertőtlenítőszer

Kiszerelés:
10 kg
Megjelenés:
Átlátszó folyadék
Elérhetőség:
0
Cikkszám:
SA0095870
Mennyiségi egység:
kanna
Internetes ár (bruttó):
26 403 Ft
Leírás
Tulajdonságok
Használat
Mennyiség:

Leírás

A MIDA SAN 310 ALCO az ital és élelmiszergyártásban, illetve más ipari és szolgáltatási szektorokban történő, időnkénti, vagy időszakos higiéniai eljárásokban használandó nem habzó, használatra kész fertőtlenítő szer. A MIDA SAN 310 ALCO a tisztítási folyamat után gyorsan elpárolog, nem hagy maradványt maga után. A MIDA SAN 310 ALCO tehát különösen sokféle felületen használható, mint például vágó deszkák, vízre érzékeny eszközök vagy szállítási rendszerekre. A MIDA SAN 310 ALCO kifejezetten alkalmas a korrózióra érzékeny kényes felületeken való használatra.

Tulajdonságok

- KÖRNYEZET: MIDA SAN 310 ALCO nem tartalmaz klórt, ennélfogva nincs veszélye a szerves adszorbeálható halogének (AOX) kialakulásának. A MIDA SAN 310 ALCO felületaktív anyagai megfelelnek az Európai Unió EU648/2004-es irányelvének, a felületaktív anyagok biológiai lebonthatóságának tekintetében.
- BIZTONSÁG: Soha ne keveredjen a MIDA SAN 310 ALCO más termékekkel. Figyelmesen olvassák el a MIDA SAN 310 ALCO biztonságos anyagkezelési adatlapját és kövessék a vegyi kezelési és szállítási előírásokat.
- MÁS ANYAGOKKAL VALÓ KOMPATIBILITÁS: Amennyiben a MIDA SAN 310 ALCO az ajánlott használati utasításnak megfelelően kerül alkalmazásra, akkor a MIDA SAN 310 ALCO bármilyen, az élelmiszeriparban rendszerint használatos anyagon alkalmazható.
- Fizikai kémiai tulajdonság: pH (1%) ± 3,5, Sűrűség ± 0,86 g/cm3 (20°C)

Használat

A MIDA SAN 310 ALCO használatra kész fertőtlenítő szer, fel kell vinni a felületre, és hagyni kell megszáradni. Kerüljék az aeroszolos formátumban való használatát védtelen elektromos felszerelések közelében, vagy forró felületeken. A MIDA SAN 310 ALCO az eszközök alapos tisztítása után használandó, azok gyors fertőtlenítésére (vágó eszközök, szeletelők, csomagoló, töltő és egyéb készülékek, gépezetek, szerszámok és eszközök) előre meghatározott gyártási periódusa után, beleértve az egyes gyártási szakaszok közötti használatot is. Használat után ne öblítsék le a terméket!

Íratkozzon fel hírlevelünkre!