MIDA ACTISEPT Fertőtlenítős kézi mosogatószer

MIDA ACTISEPT Fertőtlenítős kézi mosogatószer

Megjelenés:
Szintelen folyadék
Kiszerelés:
Elérhetőség:
Válasszon terméket!
Cikkszám:
Válasszon terméket!
Mennyiségi egység:
Válasszon terméket!
Amennyiben ezt a terméket megrendeli, a szállítással kapcsolatban munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot!
Internetes ár (bruttó):
Válasszon terméket!
Leírás
Tulajdonságok
Használat
Mennyiség:

Leírás

A MIDA ACTISEPT olyan innovatív termék, amely vegyíti az amfoter felületaktív (alkilamin) fertőtlenítő tulajdonságait a glikolos oldószerek és a nem ionos felületaktív anyagok által biztosított tisztító hatással, és valóban nagyon hatékony bármilyen szerves szennyeződés eltávolításában, legyen szó akár zsírokról vagy fehérjékről. A MIDA ACTISEPT egy többcélú tisztítószer, mely a következő ismertetőjegyekkel jellemezhető: hatékony, ám biztonságos termék, mert már mérsékelten lúgos pH környezetben is képes tisztítani. Az oldatai mérsékelten habzóak. A MIDA ACTISEPT terméket kiemelkedő és kísérletileg bizonyított baktériumölő tulajdonságok jellemzik, melyek széleskörűen hatékonyak kórokozó baktériumokkal: gram-pozitív és gram-negatív törzsű baktériumok és gombák esetében is.

Tulajdonságok

- KÖRNYEZET: A MIDA ACTISEPT nem tartalmaz klórt, ennélfogva nincs veszélye a szerves adszorbeálható halogének (AOX) kialakulásának. A MIDA ACTISEPT felületaktív anyagai megfelelnek az Európai Unió EU648/2004-es irányelvének, a felületaktív anyagok biológiai lebonthatóságának tekintetében.
- BIZTONSÁG: Soha ne keveredjen a MIDA ACTISEPT más termékekkel. Figyelmesen olvassák el a MIDA ACTISEPT biztonságos anyagkezelési adatlapját és kövessék a vegyi kezelési és szállítási előírásokat.
- MÁS ANYAGOKKAL VALÓ KOMPATIBILITÁS: Amennyiben a MIDA ACTISEPT az ajánlott használati utasításnak megfelelően kerül alkalmazásra, akkor a MIDA ACTISEPT bármilyen, az élelmiszeriparban rendszerint használatos anyagon alkalmazható.
- Fizikai kémiai tulajdonság: pH (1%) ± 9,7, Sűrűség ± 1,01 g/cm3 (20°C)

Használat

A MIDA ACTISEPT 0,5 és 5% (v/v) közötti koncentrátumban, 30 – 50 °C fokon, 10 és 20 perc közötti behatási idővel használandó, a szennyeződés mértékétől függően. Bő folyóvízzel le kell alaposan öblíteni a használat után, meggyőződve arról, hogy minden termék maradvány és szennyeződés részecske is eltávolításra került.- Folyamati rend:- 1. A felület leöblítése a szennyeződések nagy részének eltávolítása.- 2. A tisztító oldat felvitele.- 3. Hagyni a terméket “dolgozni” a meghatározott időtartamban.- 4. Gondosan leöblíteni a felületeket meleg vízzel.

Íratkozzon fel hírlevelünkre!