GREEN 'R LUFRACTIF SAFE Gépi mosogatószer

GREEN 'R LUFRACTIF SAFE Gépi mosogatószer

Kiszerelés:
10 L
Megjelenés:
Világos sárga színű folyadék
Elérhetőség:
0
Cikkszám:
SA0097840
Mennyiségi egység:
kanna
Internetes ár (bruttó):
13 373 Ft
Leírás
Tulajdonságok
Használat
Mennyiség:

Leírás

A TÁNYÉROK KÖRNYEZETTUDATOS GÉPI MOSÁ-SÁHOZ ÉS A TÖKÉLETES TISZTASÁG ELÉRÉSÉHEZ. A GREEN’R számos hatékony, ugyanakkor környezetbarát összetevőt tartalmaz. Annak köszönhetően, hogy a termék megfelel az európai ECO LABEL előírásainak, számos rendkívül szigorú követelményt és környezetvédelmi kritériumot is teljesít, például az aerob én anaerob körülmények közötti teljes biológiai lebomlás, vagy a 100%-ig újrahasznosítható csomagolás. A környezet védelme mindenkori közös feladatunk. Az első használat alkalmával öblítse át az adagolórendszer csöveit és pumpáit, hogy a termékek összekeveredéséből adódó kristályosodást elkerülje. A termék használata során elkerülendő az alumíniumból vagy más lúgra érzékeny anyagból (ólom, bronz, gumi) készült edény mosása.

Tulajdonságok

- A GREEN’R LUFRACTIF SAFE nagyon koncentrált folyékony mosogatószer, amely mosogatógépekben használható, vízkeménységtől függetlenül. A termék még alacsony koncentráció mellett is hatékonyan távolítja el a makacs szennyeződéseket és oldja fel a zsírt. Az ideális összetételének köszönhetően megakadályozza a vízkő lerakódását a gépben és a tányérokon. A tányéroknak fényes csillogást ad bár-miféle maradvány hátrahagyása nélkül és a GREEN’R RINSE HC-vel kombinálva gyorsabb száradás érhető el. A GREEN’R LUFRACTIF SAFE-nek csekély hatása van a környezetre.
- Fizikai kémiai tulajdonság: pH: kb. 10,25 2g/l mellett, Relatív sűrűség: 1,12 (20°C-on)
- SZABÁLYOZÁS: Megfelel az élelmiszerrel érintkező eszközök és tároló-edények tisztításával kapcsolatos előírásoknak. Kizárólag szakmai használatra!

Használat

- Kérjük, tartsa be az ajánlott mosási hőmérsékletet: 50-55°C.- Kérjük, tartsa be az ajánlott adagolási mennyiséget, hogy az optimális teljesítmény elérése mellett minél inkább óvja a környezetet!- AJÁNLOTT ADAGOLÁS (vízkeménység): LÁGY(0

Íratkozzon fel hírlevelünkre!