GREEN'R HAND DISH Általános kézi mosogató- és tisztítószer

GREEN'R HAND DISH Általános kézi mosogató- és tisztítószer

Kiszerelés:
5 l
Megjelenés:
Színtelen, áttetsző folyadék
Illat:
Illatmentes
Elérhetőség:
0
Cikkszám:
SA0026910
Mennyiségi egység:
kanna
Internetes ár (bruttó):
5 245 Ft
Leírás
Tulajdonságok
Használat
Mennyiség:

Leírás

A TÁNYÉROK KÖRNYEZETTUDATOS KÉZI MOSOGATÁSÁHOZ ÉS A TÖKÉLETES TISZTASÁG ELÉRÉSÉHEZ. A GREEN’R számos hatékony növényi eredetű összetevőt tartalmaz. Annak köszönhetően, hogy a termék megfelel az európai ECO LABEL előírásainak, számos rendkívül szigorú követelményt és környezetvédelmi kritériumot is teljesít, például az aerob és anaerob körülmények közötti teljes biológiai lebomlás vagy a 100%-ig újrahasznosítható csomagolás. A környezet védelme mindekori közös feladatunk.

Tulajdonságok

- KÍMÉLETES A BŐRREL
- ILLATMENTES
- DERMATOLÓGIAILAG TESZTELT
- A GREEN’R HAND DISH egy koncentrált környezetbarát szer, amely kiválóan alkalmazható kézi mosogatáshoz, a vízkeménységtől függetlenül. A termék hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és oldja fel a zsírt. Az ideális összetételének köszönhetően a termék használata kellemes puhaságot ad a bőrnek. A GREEN’R HAND DISH a bőrrel szemben kíméletes, ugyanakkor a szennyeződésekkel szemben kíméletlen. A GREEN’R HAND DISH-nek csekély hatása van a környezetre.
- Fizikai kémiai tulajdonság: pH kb. 6, Relatív sűrűség 1,03 kg/m3
- SZABÁLYOZÁS: Megfelel az élelmiszerrel érintkező eszközök és tárolóedények tisztításával kapcsolatos előírásnak. Veszélyes! Tartsa be a használattal kapcsolatos előírásokat! Kizárólag szakmai használatra.

Használat

- JAVASOLT ADAGOLÁS (5L vízhez): Enyhe szennyeződés: 3,5 mL (kb. 1 teáskanál), Súlyos szennyeződés:7 mL (kb. 2,5 teáskanál)- Ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabban tudjon mosogatni, vizet és energiát spórolni, valamint a környezetet védeni, áztassa be az edényeket 35 és 40°C közötti vízbe, ahelyett, hogy folyó vízzel mosná el azokat (a vízhőfok korlátozásával és szabályozásával energiát takaríthatunk meg). Kérjük, tartsa be az ajánlott adagolási mennyiséget annak érdekében, hogy elkerülje a felesleges hulladékképzést. A tányérok mosogatókagylóban való beáztatása előtt fontos a nagyobb szennyeződéseket vízsugárral eltávolítani, hogy csökkentse a vízfelhasználást. A vízsugár használata az öblítésnél is ajánlott. A hatékony tisztításhoz nem szükséges a nagy habzás.

Íratkozzon fel hírlevelünkre!