GREEN'R WC Tisztító gél

GREEN'R WC Tisztító gél

Kiszerelés:
750 ml
Megjelenés:
Kék színű gél
Illat:
Mentol eukaliptusz illat
Elérhetőség:
0
Cikkszám:
SA0000001
Mennyiségi egység:
flakon
Internetes ár (bruttó):
1 613 Ft
Leírás
Tulajdonságok
Használat
Mennyiség:

Leírás

MINDEN TOALETT KÖRNYEZETBARÁT TISZTÍTÁSÁRA A TÖKÉLETES EREDMÉNY GARANCIÁJÁVAL. A GREEN’R termékpaletta növényi alapú összetevőket tartalmaz. Ez garantálja környezetbarát termékeink magas fokú hatékonyságát. A EUROPEAN ECOLABEL követelményeinek való megfelelés egyben válasz is a pontosan meghatározott előírásokra és a szigorú teljesítményi kritériumokra is. A termék aerob és anaerob környezetben is teljes mértékben biológiailag lebomló, a csomagolása 100%-ban újrahasznosítható. A természet tisztelete mindannyiunk felelőssége, minden időben.

Tulajdonságok

- SZENNYVÍZ TARTÁLYOKRA NEM KÁROS
- VÍZKŐTELENÍTŐ HATÓANYAG
- SZAGTALANÍTÓ HATÓANYAG
- FRISS ILLAT: MENTOL EUKALIPTUSZ BÁZIS
- A GREEN’R WC vízkőtelenítő és tisztító gél, toalett csészék és piszoárok tisztítására alkalmas. Gél állaga által hatékonyabb, hosszabb hatóidőt tesz lehetővé. Mélyrehatóan tisztít, eltávolít minden lerakódást, akár a legmakacsabb szennyeződéseket is. Szagtalanítja a toalett csészét és a piszoárt, friss, kellemes illatot hagyva a mellékhelyiségekben. Folyamatos használata lehetséges, biztonságos a szennyvíz tartályokra vonatkozóan is. A GREEN’R WC minimális hatással van a természetre, ezzel együtt használatával kiemelkedő teljesítményről gondoskodik más hasonló piaci termékekkel szemben, legyenek azok akár a leghatékonyabbak is.
- Fizikai kémiai tulajdonság: pH > 2.2, Sűrűsége kb. 1.030

Használat

A GREEN’R WC-t vigye fel a toalett csésze pereme alá, annak teljes területén. Hagyja hatni 5 percig, majd használjon toalett kefét – amennyiben szükséges. A toalett öblítésével, friss vízzel távolítsa el. Megjegyzés: amennyiben a szennyeződés mértékemegkívánja, a terméket hagyja hatni 15-20 percig, vagy ismételje meg a folyamatot az utolsó öblítés után.

Íratkozzon fel hírlevelünkre!