GREEN 'R WIND Spary általános tisztítószer

GREEN 'R WIND Spary általános tisztítószer

Megjelenés:
Kék színű folyadék
Illat:
Tavaszias illat
Kiszerelés:
Elérhetőség:
Válasszon terméket!
Cikkszám:
Válasszon terméket!
Mennyiségi egység:
Válasszon terméket!
Amennyiben ezt a terméket megrendeli, a szállítással kapcsolatban munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot!
Internetes ár (bruttó):
Válasszon terméket!
Leírás
Tulajdonságok
Használat
Mennyiség:

Leírás

MINDENNEMŰ ÜVEGFELÜLET KÖRNYEZETBARÁT TISZTÍTÁSÁRA A TÖKÉLETES EREDMÉNY GARANCIÁJÁVAL. A GREEN’R termékpaletta hatékony és környezetbarát összetevőket tartalmaz. A EUROPEAN ECOLABEL követelményeinek való megfelelés egyben válasz is a pontosan meghatározott előírásokra és a szigorú teljesítményi kritériumokra is. A GREEN’R WIND SANIT aerob és anaerob környezetben is teljes mértékben biológiailag lebomló, a csomagolása 100%-ban újrahasznosítható. A természet tisztelete mindannyiunk felelőssége, minden időben.

Tulajdonságok

- NEM HAGY FOLTOT
- GYORSAN SZÁRAD
- ÉLELMISZERREL VALÓ ÉRINTKEZÉSE MEGENGEDETT
- TAVASZIAS ILLATA
- GREEN’R WIND környezetbarát, használatra kész tisztítószer. Üveg, fényes, korszerű és laminált felületek tisztítására lett tervezve, beleértve az élelmiszerrel érintkező felületeket is. Összetételéből adódóan gyorsan szárad, nem hagy foltot, vagy fátyolos felületet maga után. Használata alkalmával, kellemes, tavaszias virágillatot hagy. A GREEN’R WIND minimális környezeti hatással bír.
- Fizikai kémiai tulajdonság: pH körülbelül 7.0 - 9.5, Sűrűség kb. 0.995 kg/l

Használat

A GREEN’R WIND-et közvetlenül a felületre kell fújni 20 cm távolságból. Majd tiszta, száraz kendővel eltávolítani(akár mikroszálassal is). A termék élelmiszeripari környezetben való használata utáni leöblítése kötelező.

Íratkozzon fel hírlevelünkre!