GREEN 'R FLOORS Univerzális tisztítószer

GREEN 'R FLOORS Univerzális tisztítószer

Megjelenés:
Zöld színű folyadék
Illat:
Gránátalma virág illat
Kiszerelés:
Elérhetőség:
Válasszon terméket!
Cikkszám:
Válasszon terméket!
Mennyiségi egység:
Válasszon terméket!
Amennyiben ezt a terméket megrendeli, a szállítással kapcsolatban munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot!
Internetes ár (bruttó):
Válasszon terméket!
Leírás
Tulajdonságok
Használat
Mennyiség:

Leírás

MINDENNEMŰ FELÜLET ÉS PADLÓ KÖRNYEZETBARÁT TISZTÍTÁSÁRA A TÖKÉLETES EREDMÉNY GARANCIÁJÁVAL. A GREEN’R termékpaletta növényi alapú összetevőket tartalmaz. Ez garantálja környezetbarát termékeink magas fokú hatékonyságát. A EUROPEAN ECOLABEL követelményeinek való megfelelés egyben válasz is a pontosan meghatározott előírásokra és a szigorú teljesítményi kritériumokra is. A GREEN’R FLOORS aerob és anaerob környezetben is teljes mértékben biológiailag lebomló, a csomagolása 100%-ban újrahasznosítható. A természet tisztelete mindannyiunk felelőssége, minden időben.

Tulajdonságok

- MARADVÁNY HAGYÁSA NÉLKÜL FÉNYESÍT
- NEM HABZÓíbry- ÉLELMISZERREL VALÓ ÉRINTKEZÉSE MEGENGEDETT
- GRÁNÁTALMA VIRÁG ILLATA
- GREEN’R FLOORS hatékony, többféleképpen felhasználható tisztítószer. Ez a környezetbarát tisztítószer, alkalmazható higított formában akár kézi, akár ipari géppel (tisztító-szárító) való használat során is. Semleges pH értékű, nem habzó és élelmiszerrel való érintkezése megengedett. Biztosítja minden mosható padló vagy felület hatékony tisztítását, még felületkezelt padlók és kényes felületek esetében is. Ez a termék rendszeres tisztításra alkalmas, visszaadja a padlók és felületek ragyogását és fényét. Gyorsan hat, és a felületen maradvány nélküli bársonyos virágillatot hagy maga után. A GREEN’R FLOORS elenyésző hatással van a környezetre, ezzel együtt használatával kiemelkedő teljesítményről gondoskodik más hasonló piaci termékekkel szemben, legyenek azok akár a leghatékonyabbak is.
- JAVASOLT ADAGOLÁS 8L VÍZHEZ: Szennyezett felületre ajánlott adag: 5g/L (40ml, 8L vízhez) Kevésbé szennyezett felületre ajánlott adag: 2.5g/L (20ml, 8L vízhez).
- Fizikai kémiai tulajdonság: pH értéke 1%-os hígításban kb. 8.2, pH 8.5-9.5, Sűrűsége 1.005-1.015

Használat

A GREEN’R FLOORS, hígított formában felületek kézi vagy gépi tisztítására alkalmazható. A termék élelmiszeripari környezetben való használata esetén, leöblítése kötelező. A készítmény összetétele megkönnyíti leöblítését.

Íratkozzon fel hírlevelünkre!