GREEN 'R SANIT Szaniter tisztító

GREEN 'R SANIT Szaniter tisztító

Megjelenés:
Rózsaszínű folyadék
Illat:
Menta illat
Kiszerelés:
Elérhetőség:
Válasszon terméket!
Cikkszám:
Válasszon terméket!
Mennyiségi egység:
Válasszon terméket!
Amennyiben ezt a terméket megrendeli, a szállítással kapcsolatban munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot!
Internetes ár (bruttó):
Válasszon terméket!
Leírás
Tulajdonságok
Használat
Mennyiség:

Leírás

VÍZZEL ÉRINTKEZŐ FELÜLETEK TERMÉSZETBARÁT TISZTÍTÁSÁRA A TÖKÉLETES EREDMÉNY GARANCIÁJÁVAL. A GREEN’R termékpaletta növényi alapú összetevőket tartalmaz. Ez garantálja környezetbarát termékeink magas fokú hatékonyságát. A EUROPEAN ECOLABEL követelményeinek való megfelelés egyben válasz is a pontosan meghatározott előírásokra és a szigorú teljesítményi kritériumokra is. A GREEN’R SANIT aerob és anaerob környezetben is teljes mértékben biológiailag lebomló, a csomagolása 100%-ban újrahasznosítható. A természet tisztelete mindannyiunk felelőssége, minden időben.

Tulajdonságok

- MARADVÁNY HAGYÁSA NÉLKÜL FÉNYESÍT
- ELÁVOLÍTJA A VÍZKŐ MARADVÁNYOKAT
- MENTA FRISSESSÉGA
- GREEN’R SANIT természetbarát fürdőszobai tisztítószer. Használatra kész, biztosítja a tökéletes tisztítást, eltávolítja a vízkövet, és megelőzi annak lerakódását. Visszaadja minden vízzel érintkező felület fényét, azokban kárt nem okozva (mosdók, csempék, kádak, csapok, zuhany kabinok, stb.) A GREEN’R SANIT elenyésző hatással van a természetre, ezzel együtt használatával kiemelkedő teljesítményről gondoskodik más hasonló piaci termékekkel szemben, legyenek azok akár a leghatékonyabbak is.
- Fizikai kémiai tulajdonság: pH > 2, Sűrűség kb. 1.024 g/l

Használat

A GREEN’R SANIT-ot közvetlenül a felületre kell fújni 20 cm távolságból. Hagyja hatni a felületen, majd kendővel tisztítsa (mikroszálas kendő ajánlott). Kerülje a csapokkal és krómozott felületekkel való hosszas érintkezését. Ne használja a GREEN’R SANIT terméket márványon és más természetes kőből készült felületeken.

Íratkozzon fel hírlevelünkre!