GREEN'R INDUS Lúgos felmosószer

GREEN'R INDUS Lúgos felmosószer

Kiszerelés:
5 l
Megjelenés:
Sárga folyadék
Elérhetőség:
0
Cikkszám:
SA0064010
Mennyiségi egység:
kanna
Internetes ár (bruttó):
11 748 Ft
Leírás
Tulajdonságok
Használat
Mennyiség:

Leírás

A padlók és a felületek ökológiai tisztításáért, valamint a tökéletes eredmény garantálásához. A GREEN’R sorozat hatékony és környezetbarát összetevőket tartalmaz. A NORDIC ECOLABEL követelményeinek teljesítése együtt jár a szigorú előírások, teljesítménykritériumok, aerob és anaerob körülmények közötti teljes biológiai lebonthatóságnak és 100% -ban újrahasznosítható csomagolásoknak betartásával. A környezet tiszteletben tartása mindannyiunk felelőssége, mindenkor.

Tulajdonságok

A GREEN’R INDUS vadonatúj formulával rendelkezik, amely környezetbarát és kiváló zsírtalanító hatást garantál bármilyen szennyezett padlón, valamint hatékonyan tisztítja az ipari, igénybe vett felületeket, garázst, közösségi tereket. Gyorsan és alaposan távolítja el az állati vagy növényi eredetű szennyeződéseket: gumiabroncsok vagy keréknyom, ajtótömítések és cipőtalp-jelek, ásványi zsírok stb. okozta foltokat.

Használat

Kézzel, permetezéssel, felmosógépben vagy akár kefével is használható. Csak automatikus adagolás javasolt központi konyhák esetén.
- Alkalmazza a hivatkozott mennyiséget: 0,5% tisztításra, 3% felületek helyreállításához.

Íratkozzon fel hírlevelünkre!