GREEN'R DEGREASER Nagy hatékonyságú zsíroldó szer

GREEN'R DEGREASER Nagy hatékonyságú zsíroldó szer

Kiszerelés:
750 ml
Megjelenés:
Szintelen folyadék
Illat:
Citrus illat
Elérhetőség:
0
Cikkszám:
SA0032370
Mennyiségi egység:
db
Internetes ár (bruttó):
2 062 Ft
Leírás
Tulajdonságok
Használat
Mennyiség:

Leírás

FŐZÉSRE HASZNÁLT TERÜLETEK ÉS ZSÍROS FELÜLETEK KÖRNYEZETBARÁT TISZTÍTÁSÁRA A TÖKÉLETES EREDMÉNY GARANCIÁJÁVAL. A GREEN’R termékpaletta hatékony és természetbarát összetevőket tartalmaz. A EUROPEAN ECOLABEL követelményeinek való megfelelés egyben válasz is a pontosan meghatározott előírásokra és a szigorú teljesítményi kritériumokra is, a termék aerob és anaerob környezetben is teljes mértékben biológiailag lebomló, a csomagolása 100%-ban újrahasznosítható. A természet tisztelete mindannyiunk felelőssége, minden időben.

Tulajdonságok

- KONCENTRÁLT KONYHAI ZSÍROLDÓ
- ÉLELMISZERREL VALÓ ÉRINTKEZÉSE MEGENGEDETT
- CITRUS ILLAT
- Allergén mentes szintetikus aroma
- EU Ecolabel:A GREEN’R DEGREASER kiemelkedően hatékony használatra kész zsíroldó. Tökéletesen alkalmas élelmiszert előállító helyeken, sütők, vízmelegítők, főzőlapok, nyársak tisztítására. Elősegíti a zsír lerakódások és a főzési folyamat során keletkezett szennyeződés könnyed eltávolítását. A GREEN’R DEGREASER az Ön természetbarát partnere a nehezen kezelhető konyhai szennyeződések elleni küzdelemben. A GREEN’R DEGREASER termék koncentrátum, ezért hígítással használható elszívók, olajsütők stb., áztatásos tisztítására is. A GREEN’R DEGREASER minimális hatást gyakorol a környezetre, ezzel együtt használatával kiemelkedő teljesítményről gondoskodik más hasonló piaci termékekkel szemben, legyenek azok akár a leghatékonyabbak is. Használata evőeszközökön, étkészleteken élelmiszert előállító helyeken, és előkészítő felületeken tesztelve és jóváhagyva.
- Fizikai kémiai tulajdonság: pH értéke kb. 12 - 10 g/l, Sűrűség kb. 1.060 kg/l

Használat

A GREEN’R DEGREASER-t közvetlenül a felületre kell fújni a felület lehető leghatékonyabb tisztítása céljából. 30 – 45°C hőmérsékletű felületekre kell felvinni, és rajtuk hagyni 15-30 percig. Használható hideg felületeken is, vagy hígítva áztatással is.

Íratkozzon fel hírlevelünkre!